05-07-04

Daan at Werchter on 3 July 2004

De toetsenist van Daan vloog er onmiddellijk in met “Housewife”, waarna de sfeer er meteen voor heel de set inzat. Housewife – een nummer dat overigens allerminst op mezelf kan slaan – vind ik een van de meest meeslepende elektronische nummers van het ogenblik. Na “Housewife” kregen we Daan eindelijk te zien in een stijlvol wit pak, dat perfect bij zijn imago past. Hij zou best wel wat dictielessen kunnen gebruiken, want uit de bindteksten viel er weinig op te maken, maar dat vonden we niet erg, aangezien hij de tent letterlijk en figuurlijk tot ongekende hoogten wist te brengen.

Toppers als “Victory”, “Bridge Burner”, “Addicted” en “Swedish designer drugs” volgden elkaar op, maar ook tussendoor bleef het publiek feesten. Ik vreesde eerlijk gezegd dat de Marquee het zou begeven telkens wanneer die hele massa bijna tot in de nok van het dak sprong! En dat zelfs zonder dat Daan “Jump, jump” hoefde te roepen… ain’t that something? (Daar kan Wu-tang Clan alvast een puntje aan zuigen)!

 

Setlist

1. Housewife – 2. Convertible chaos – 3. Eternity – 4. Lie – 5. Jamais neutral – 6. Sunchild – 7. Renegade – 8. Victory – 9. Bridge burner – 10. Love – 11. Galaxy –12. Addicted – 13. Swedish designer drugs

 


23:34 Gepost door Aisling | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.