05-07-04

This is the end...

CMS has accomplished his final assignment, and how!!!

Read the dazzling story he wrote at http://cms.skynetblogs.be/.

I will truly miss those assignments, that’s for sure!

CMS, thanks for this terrific prize. I hope I didn’t give you too many nightmares (on the other hand, nightmares can be inspiring too, don't they).
23:55 Gepost door Aisling | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

the pics sfeervolle foto's 'k ben ze gaan bekijken.
Niet gemakkelijk hé op een concert fotograferen ;o) en eigenlijk een goed idee om de projectie op het scherm te fotograferen, ik had dit niet direct door en vroeg me af hoe je aan dat raster op je foto's kwam ;o)
TOF dus!

Gepost door: MJ | 06-07-04

Ahaaaaaaa Ik had het ook niet door! Leuk ook dat je die foto's kan doorsturen als e-card, heb er al meteen gebruik van gemaakt trouwens. Mijn Werchterverslag volgt nog vanavond ofzo, en ik kom hier nog wel eens kijken als de jouwe online staan... Ik vond in elk geval Pixies, Lamb en Starsailor de max...
Groeten!

Gepost door: Josie | 06-07-04

*** 'k Ga eens kijken wat'ie ervan gebrouwen heeft ...

Gepost door: Free my Soul | 07-07-04

with all do respect!!! free my soul! elaela! mij niet onderschatten hé! De fee van de Schermezone heeft me tot het uiterste gedreven... ik heb in de dieptste krochten van mijn zwarte ziel gegraven en voor de eerste maal in mijn leven een thriller-kort-verhaal geschreven. De vunzige details liet ik over aan de fantasie van de lezer, ik aarzelde toch wat om het te publiceren , maar ik het toch gedaan!
en ben blij dat het een redelijk succes heeft...
cms

Gepost door: CMS | 07-07-04

Ik moet zeggen ... alle lof voor CMS. Ik heb zijn verhaal gisteren in het holst van de nacht gelezen; 't Zal niemand verwonderen dat ik daarna weer helemaal wakker was .. en ik kan me zo voorstellen dat CMS op deze manier via google-zoekers wel een aantal bezoekjes extra krijgt .. als ze de goede zoektermen gebruiken natuurlijk.
Maar bovenal ook dank aan de inspirator achter het geheel .. en ja .. er was toch een vrouw voor nodig *grin*

Gepost door: Free my Soul | 07-07-04

the female touch TJHA VROUWEN KRIJGEN NU EENMAAL SOMS MEER VAN MIJ GEDAAN DAN ANDERE AARDBEWONERS sorry capslock stond aan...
inderdaad alle lof voor Aisling, die haar inspiratie haalde uit de mosterdpot van enkele leuke films! die ik ook wel heel goed kon appreciëren vnadaar da tik me met mijn vollege pluimgewicht tegenaan gooide om dit toch maar tot een goed einde te brengen! héhé!
SUPERBEAST: NUMBER 16666 KRIJGT EEN PRIJS!!!!!!!!!!!!!
('tmoet wel een andere zijn dan degene die Aisling heeft gekozen hé, we houden nu eenmaal van vindingrijkheid en variatie!!!!)
sla jullie tenten maar op! :)
cms

Gepost door: CMS | 08-07-04

De commentaren zijn gesloten.