11-07-04

Verslag van de mini-meet op Beleuvenissen folk op 9 juli 2004

Aiaiai, mijn medebloggertjes zijn vlugger dan hun schaduw als het erop aankomt om een verslagje van de mini-meet de cyber-ether in te sturen. Intussen zit ik nog met een achterstand van drie Werchterverslagen en had ik al lang in Zottegem aan het rocken moeten zijn (Nu ja, rocken op James Brown?).

Maar ik wil de bloggersgemeenschap niet langer op hete kolen laten zitten. Hier is mijn versie van de feiten: uit de mond van de Duistere Donderfee die met haar toverstafje her en der prikjes uitdeelt. Maar waarom gelooft niemand haar, wanneer ze zegt dat die prikjes goed bedoeld zijn?

Mijn verhaal begint in Brussel alwaar ik op slinkse wijze al met CMS afgesproken had om samen de trein naar Leuven te nemen, zodat we al ruimschoots de tijd kregen om over koetjes en kalfjes te keuvelen. Koetjes zijn namelijk zijn specialiteit, you know! (naast “eten” natuurlijk, maar dat is jullie waarschijnlijk ook al enigszins in het oog gesprongen de laatste tijd).  Eenmaal in Leuven stapten we gezwind naar zijn kot om er wat spullen achter te laten. Wisten jullie trouwens dat CMS zijn stapsnelheid omgekeerd evenredig is met zijn beenlengte? Daarna haastten we ons terug naar het stationsplein om eventueel reeds vroeg aanwezige bloggertjes uit hun nieuwsgierigheid te gaan verlossen. En ja hoor, daar stond iemand die verdacht veel leek op het bontkleurige hippie-achtige meisje dat vroeger nog op Kuusou haar designtje geprijkt heeft, inclusief gele broek! Kuusoutje zal zich het eerste moment wel koortsachtig hebben zitten af te vragen wie die twee zonderlingen nu wel waren, maar we hebben ons natuurlijk snel geopenbaard. Daarna was het nog bang afwachten op de komst van andere bloggertjes. Ze zouden ons toch niet in de steek gelaten hebben? Toen we dan reikhalzend uitkeken naar de zoevende ster (Twinkeltje!) werden we plotsklaps in de rug aangevallen door Karel. Het hoedje dat ik me schrok, verscheen terstond op Karels hoofd! Ik ben dan ook de boze toverfee, niet waar?

Na nog enkele minuten gedraal werd de hoop op nog meer volk overschaduwd door een donkere wolk en besloten we richting Quo Vadis te vertrekken om daar de hongerigen onder ons te spijzen. Waarom zie ik CMS nu plots blozen? Daar hebben we gezellig getafeld en gekeuveld en blijkbaar heb ik al snel mijn reputatie eer aangedaan. De spaghetti was van een zodanige omvang dat ik met schaamrood op de wangen een halve portie moest overlaten. Of was mijn maag misschien niet in orde wegens het te lang vertoeven in een klotsend zeemansmilieu? Dat zou misschien ook verklaren waarom CMS forfait moest geven, al denk ik dat die halve pot olijfolie die hij over zijn pizza uitgoot, er ook wel voor iets tussen zal gezeten hebben! Met mij kan je in ieder geval nooit twee keer naar hetzelfde restaurant gaan, daar zorg ik altijd wel voor!

Dan was het tijd om de parkeerschijf van een niet nader genoemd lid van dit olijke vijftal te gaan verzetten en onderweg deze mini-meet op gevoelige plaat vast te leggen. Er moesten in ieder geval bewijzen van zijn, maar die bewijzen mochten ook niet alles onthullen! Daarom besloten we maar onze kontjes te laten vereeuwigen, kwestie van de spanning er nog wat in te houden. Voor iedereen die wil weten hoe we eruit zien heb ik maar één boodschap… kom gewoon naar de volgende mini-meet!

 12:37 Gepost door Aisling | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

correctie Nog even meedelen dat de zangeresjes van Ranarim geen zusjes zijn. Ook al is de intonatie van de achternaam wat gelijkaardig als je het in het Zweeds hoort uitspreken.

Op de foto is het linkse meisje (die blonde) Ulrika Bodén, de rechtse is Sofia Sandén. Verder heb ik je verslag met veel plezier gelezen. ;-)

Gepost door: Karel | 11-07-04

Foutje Bij deze heb ik het foutje rechtgezet. Bedankt! Als ik met mijn toverstaf prikjes mag uitdelen, dan mogen jullie er mij ook wel eens mee op de vingers tikken!

Gepost door: Aisling | 11-07-04

hocus pocus oei, mijn reactie staat hier niet, 'kzal weer verkeerd gedrukt hebben zeker!
ik wil dus wel rechtzetten da thet niet aan de olijfolie lag! :p
enne ja je prikjes met je toverstaf...die kietelen gewoon ;-)
cms

Gepost door: cms | 11-07-04

op den dool ik denk dat ik echt wel groggy ben...
mijn eerste reactie staat bji de post met de foto van urban trad...al zweer ik dat ik vanochtend die foto nog niet zag... :s
lol

Gepost door: cms | 11-07-04

En Pliske ... ... heeft dikke spijt dat 'm niet geweest is!!! Next time!!

Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 12-07-04

De commentaren zijn gesloten.