13-10-05

Update

Het is een schande …dat er hier de laatste tijd niets meer gebeurt! Ik weet het, mea culpa!

 

Ik heb wel degelijk het concert van Elusive en The Mission gezien in de Vaartkapoen op 27 september, maar –helaas– ik vrees dat ik te kampen heb met writer’s block.

Bovendien was ik teleurgesteld omdat het niet toegelaten was om foto’s te nemen. Butterflydance had nochtans tot twee keer toe per mail gevraagd of fotograferen toegelaten was, maar ze verwaardigden zich niet hem te antwoorden.

Het concert van The Mission was trouwens stérk, veel energieker dan ik had gedacht, afgaande op de rustige nummers die ik van deze band kende. Het voorprogramma van Elusive, een van mijn favoriete bands uit het verre Noorwegen, daarentegen kon het niveau van op The Invitation niet evenaren. Slecht geluid, weinig toenadering tot het publiek en vooral… veel te kort! Elusive’s moment of glory duurde exact 28 minuten, wat gelijk staat met vijf nummers… Zonde!

 

Wat heb ik dan zoal uitgespookt tijdens die maanden van stilte? Wel, ik ga het natuurlijk niet allemaal aan jullie neus hangen, maar een van de zaken waar ik me mee beziggehouden heb, wil ik toch graag aan jullie voorstellen: een website voor 20 Miles as the Wolf Runs.

Het resultaat kunnen jullie zien op http://www.20miles.be.

En laat me jullie er bij deze aan herinneren dat 20 Miles jullie allemaal op zaterdag 15 oktober om 18u30 verwacht in Beernem waar ze het Zwart Werk-festival zullen openen.
Andere namen op de affiche zijn Crossvaults, The Dead Poets, Heyaeb, Dive en Fixmer/McCarthy. Don't miss it!

Het Zwart Werk-festival zal in ieder geval het startschot zijn voor een aantal drukke concertmaanden en hopelijk verdwijnt mijn writer's block, zodat ik jullie ervan op de hoogte kan houden op AMF!


14:40 Gepost door Aisling | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.