17-01-06

Stilletjes

Ja, ik weet het, het is hier stilletjes... Nochtans, het is niet omdat er op dit scherm niet veel gebeurt dat het ook stilletjes is achter de schermen! Ik ben namelijk al volop aan het "werken" aan de traditionele goede voornemens voor het nieuwe jaar. En een aantal daarvan hebben zelfs al resultaten opgeleverd!

Eerste prioriteit voor dit jaar was mijn examen Pools: mission accomplished yesterday! Nu nog wachten op het resultaat.

Verder stond er een digitale reflexcamera op mijn verlanglijstje en ook dat item mag reeds geschrapt worden. Ik kon uiteindelijk niet weerstaan aan de Canon EOS 350 D kit, met extra lens 75-300 (helaas zonder stabilisator, da's voor het volgende verlanglijstje).

Traditiegetrouw staan er ook weer aan aantal cursussen op mijn 'To do" list voor 2006 en eentje daarvan gaat al van start begin februari: Initiatie digitale fotografie aan het KISP in Mariakerke. Daarna volgt ongetwijfeld Photoshop.

M.a.w. things can only get better on AMF!

Verder kan ik jullie alleen nog vragen nog even geduld te hebben, want als ik eens naar de kalender kijk, dan zal het nog een tijdje duren voor de eerste concertfoto's er zullen aankomen...

 

 

14:04 Gepost door Aisling | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ik ben jaloers ik denk adt ik ook eens ga investeren in een spiegelreflexcamera!

en ja gij zijt mij veel te stil madammeke!!!

Gepost door: lord cms | 17-01-06

Digitale fotografie Proficiat met je aanwinst en veel pret ermee!!! Ook ik ben stilletjes jaloers ...

Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 17-01-06

eindelijk de stilte doorbroken.. fijn dat je je goede voornemens aan het realiseren bent...
Benieuwd naar het resultaat van je Pools-examen
en natuurlijk naar de resultaten van je nieuw kanon!

Gepost door: MJ | 18-01-06

amai Goede koop die camera denk ik. Beste wat er te krijgen is.
Wij hebben zelf net een nieuwe aangeschaft maar aangezien wij maar bescheiden amateurfototgrafen zijn hebben we voor een basismodel gekozen, de canon powershot 520, maar dat maakt zonde rmoeite ook hele goede fotos...

Gepost door: egel | 25-01-06

Drukke fee Altijd bezig van het ene naar eht andere..EN dan maak je ons superblij als je toch tijd maakt voor ons. Ik kijk heel erg uit naar aanstaande zaterdag.

Gepost door: Little Witch | 30-01-06

hoi! goed hier nog eens iets te lezen. Wou je vertellen over onze aankoop qua digitale fotokunsten, maar zie net dat mijn wederhelft me voor is geweest! Tja!

Gepost door: Josie | 31-01-06

De commentaren zijn gesloten.